ma, di, do en vrij van 10.00 - 16.00 uur

Begeleiding van jouw hond

De kosten

Begrip en Welzijn op maat

We nemen het leven van jouw hond door en bekijken welke aanpassingen gedaan kunnen worden, zodat jouw hond een volmaakt gelukkig leven kan leiden.
Optioneel kan er ondersteuning gebogen wordt met homeopathie.

vanaf € 95,-

Emoties veranderen

Naast aanpassingen in het leven, gaan we actief aan de slag waarbij ik jou en je hond individuele begeleiding  geef om de emoties van jouw hond om te vormen. 
Optioneel kan er ondersteuning geboden wordt met homeopathie.

vanaf € 295,-

Maatwerk tuigjes

Om je hond goed te begeleiden heb je goede spullen nodig. Een goed passend tuigje is daarin een vereiste. Heeft je hond nog geen tuigje of past het niet goed? Je kunt bij mij terecht voor een Dogfellow Y-tuig, die helemaal op maat van jouw hond afgesteld en aangemeten wordt.

vanaf € 51,50

Begrip en Welzijn op maat

- Voor een fijn hondenleven -

Tijdens een uitgebreide intake nemen we het dagelijks leven van jouw hond door. Naar aanleiding van de intake ontvang je een uitvoerig verslag met een aanbevelingen voor aanpassingen in het leven van je hond, zodat je aan de natuurlijke behoeften van je hond voldoet. Hierdoor verdwijnen veel gedragingen, die jij als probleem ervaart, al voor een groot gedeelte of zelfs in zijn geheel.

Gedurende het consult nemen we door wat je hond vertelt met zijn lichaamstaal en de wereld door de ogen van jouw hond te zien. Zo leer je je hond lezen en kun je inspelen op wat hij jou vertelt en nodig heeft. Ik begeleid hoe je kunt antwoorden zodat jullie op hetzelfde niveau communiceren en dat geeft je hond vertrouwen in jou. Ik leer je handelingen, zonder commando's en die je hond begrijpt, om je hond te begeleiden in situaties die je hond moeilijk vindt of waar je rust wilt brengen.

Na de intake ontvang je naast het uitgebreide verslag mijn boekje 'hondenetiquette'. In dit boekje worden de natuurlijke behoeftes van je hond nog eens beschreven en hoe je hierin kunt voorzien. Met behulp van veel beeldmateriaal zie je wat je hond wil zeggen met zijn lichaamstaal en wat je hond van jou verwacht in jullie omgang met elkaar. Als je hiermee aan de slag gaat wordt jullie vriendschappelijke band sterker en heel belangrijk krijgt je hond steeds meer vertrouwen in jou.


€ 95,-

Begrip en Welzijn met homeopathische ondersteuning

Een consult Begrip en Welzijn is indien wenselijk en nodig gecombineerd met homeopathie mogelijk. De homeopathische begeleiding is incl. middel en 2 updates.

Voor meer informatie over homeopathie voor jouw dier zie www.dynamique-gezondinbalans.nl 

€ 185,-


Emoties veranderen

- Voor een nog gelukkiger hondenleven -

We starten ook hier met een intake met dezelfde voorwaarden als bij 'Begrip en Welzijn op maat'. Nadat je aan het werk bent gegaan bent gegaan met de adviezen en de begeleiding, gaan we actief aan de slag om de emoties van jouw hond te veranderen van een negatieve associatie naar een positieve. Dit doen we tijdens 5 individuele lessen waar ik je handvatten aanreik om de moeilijk situaties te begeleiden en werken we aan het omvormen van het gedrag op een welzijnsgerichte manier. Dit houdt in zonder gebruik te maken van commando's of dwang. Je leert nog bewuster te kijken naar wat jouw hond je vertelt en daarop in te gaan op een gepaste manier en gedrag wat we graag willen zien te stimuleren.

De individuele lessen zijn 45 minuten op een rustige locatie. 

€ 295,-

Emoties veranderen met homeopathische ondersteuning
Ook de begeleiding 'Emoties veranderen kan indien wenselijk en nodig gecombineerd worden met homeopathie. De homeopathische ondersteuning is incl. middel en 2 updates. Indien nodig volgen na de 
2 updates vervolgconsulten homeopathie welke apart in rekening worden gebracht. 

Voor meer informatie over homeopathie voor jouw dier zie ww.dynamique-gezondinbalans.nl 

€ 385,-


Extra lessen

Extra individuele lessen/ per les van 45 minuten


€ 45,-

Extra individuele lessen 5x 45 minuten 

€ 215,-

Extra individuele lessen 10x 45 minuten 

€ 400,-

* Extra individuele lessen kunnen als aanvulling op 'Begrip en Welzijn op maat' en 'Emoties veranderen'
afgesproken worden  


Maatwerk Dogfellow tuigjes maat

Bij Natuurlijk Hondzijn worden geen corrigerende materialen of spullen gebruikt waarbij je hond dwang of pijn ervaart. Om je hond goed te kunnen begeleiden is goed materiaal een must. Je hond draagt daarom een goed passend Y-tuig, waarvan je hond geen ongemak ervaart en het risico op blessures minimaal is. Een goed passend Y-tuig knelt niet en belemmert je hond niet in zijn bewegingen, zodat je hond zich vrij voelt om te bewegen. 

Bij Natuurlijk Hondzijn kun je terecht voor een tuigje van Dogfellow. Kunnen we geen tuigje vinden wat helemaal perfect past bij de lichaamsbouw van jouw hond, dan kan het tuigje zó vermaakt worden dat het perfect past. Bijna klaar terwijl je wacht.

Vanaf
€ 51,50

Meegroei puppy-abonnement

Een goed begin is het halve werk, dus heel fijn als je voor je pup ook een goed tuigje wilt. Vind je het echter erg kostbaar worden als je voor je pup in de groei steeds een nieuw tuigje aan moet schaffen en zou je daarom afzien van een tuigje? Helemaal niet nodig!

Bij Natuurlijk Hondzijn kun je een meegroei-abonnement afsluiten. We starten met een perfect passend tuigje en is je pup eruit gegroeid, dan ruilen we deze om voor een grotere maat*.
Is jouw hond volledig uitgegroeid? Dan pas doe je de aanschaf van een volwassen tuigje. 

* Als het tuigje kapot is wordt deze in rekening gebracht

€ 95,-